Foto-en video

Nu bijna iedereen is aangesloten op de digitale snelweg en alle momenten in het leven digitaal worden vastgelegd, gebeurt het steeds vaker dat men foto’s van de overledene wil laten zien. Tijdens of voor de dienst is er dan een diapresentatie in bijvoorbeeld PowerPoint of Prezi.

 

Presentatie

Wij beschikken zelf over een beamer en een scherm, maar de meeste crematoria en kerken hebben zelf ook professionele apparatuur om foto’s te laten zien. Het is wel verstandig om de presentatie goed te checken en in overleg met de uitvaartleider te kijken naar hoe en wanneer de foto’s in beeld zijn.

 

Opname

Een geluidsopname van de uitvaartplechtigheid is tegenwoordig al heel gewoon. Maar ook een fotoverslag of een video-opname is niet meer ongebruikelijk. Het is nog niet zo heel erg ingeburgerd maar steeds meer mensen ontdekken de waarde van een mooie uitvaartreportage. De nadruk ligt op het vastleggen van de sfeer van de uitvaart en niet zozeer op foto’s van de overledene, hoewel dat natuurlijk ook tot de mogelijkheden behoort.

 

Als u de dag van de uitvaart wilt laten vastleggen op foto en/of video, schakelen we hiervoor een gespecialiseerd bedrijf in die een goed beeld maakt van het afscheid.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Wij informeren u graag.

Uitvaartverzorging Pieter Dekker - Dag en nacht bereikbaar - Telefoon: 0251 - 312 230
cheap louis vuitton sunglasses christian louboutin outlet fake ray ban clubmaster escarpin louboutin noir replica louboutin bridal shoes cheap christian louboutin platforms replica louboutin wedges cheap christian louboutin derbies fake ray bans highstreet sunglasses cheap louis vuitton shoes cheap louis vuitton wallets replica christian louboutin flats michael kors clutches sale louis vuitton official website cheap louis vuitton belts fake ray bans highstreet sunglasses replica christian louboutin boots louis vuitton purses sale replica louboutin pumps michael kors wallets sale cheap ray bans aviator ghd mk5 replica louboutin loafers fake ray ban clubmaster cheap louis vuitton handbags fake oakley holbrook cheap michael kors satchels cheap michael kors shoulder bags louis vuitton backpack cheap cheap louboutin sandals
michael kors shoulder bags salelouboutin replicanike shox r5 pas cherlouis vuitton handbags cheapcheap nhl jerseyssports jerseys chinareplica louboutin pumpscheap louis vuitton sunglassesreplica louboutin wedding shoeslouis vuitton outlet