Rouwvervoer
Op de dag van de uitvaart kan de overledene op verschillende manieren naar de laatste rustplaats worden vervoerd. Meestal gebeurt dit met een rouwauto. Wij beschikken over  eigen rouw-en volgauto’s in de kleuren grijs, wit en zwart.

 

Koets met paarden, motor of uitvaartbus
Wellicht is een traditionele rouwauto niet in lijn met de levensstijl van de overledene of de nabestaanden. Misschien kiest u liever voor een rouwkoets, een uitvaartbus of een oldtimer. En voor een motorrijder is een Harley Davidson wellicht een passend voertuig voor een laatste rit. Wij regelen dit graag. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

 

Eigen vervoer
U kunt er ook voor kiezen om uw eigen vervoer in te zetten. In principe zijn er geen wettelijke beperkingen voor vervoermiddel en vervoerwijze. Mits men zich aan de gemeentelijke verordeningen houdt. Zo kan bijvoorbeeld een vrachtwagenchauffeur voor zijn laatste rit naar de begraafplaats of het crematorium in zijn eigen truck worden vervoerd.

 

Volgauto´s
Voor nabestaanden is het prettig gebruik te maken van een volgauto. Op de dag van de uitvaart is het goed om niet bezig te zijn met het verkeer en het kunnen volgen van de rouwauto, maar om de gedachte te houden bij de overledene. Onze chauffeurs zijn opgeleid om datgene te brengen wat van hen wordt verwacht: respectvol, kwalitatief hoogstaand vervoer.

 

Rouwvervoer Dekker - Rouwauto DekkergrijsRouwvervoer Dekker Rouwauto witRouwvervoer Dekker - Rouwauto zwart

Uitvaartverzorging Pieter Dekker - Dag en nacht bereikbaar - Telefoon: 0251 - 312 230
cheap louis vuitton sunglasses christian louboutin outlet fake ray ban clubmaster escarpin louboutin noir replica louboutin bridal shoes cheap christian louboutin platforms replica louboutin wedges cheap christian louboutin derbies fake ray bans highstreet sunglasses cheap louis vuitton shoes cheap louis vuitton wallets replica christian louboutin flats michael kors clutches sale louis vuitton official website cheap louis vuitton belts fake ray bans highstreet sunglasses replica christian louboutin boots louis vuitton purses sale replica louboutin pumps michael kors wallets sale cheap ray bans aviator ghd mk5 replica louboutin loafers fake ray ban clubmaster cheap louis vuitton handbags fake oakley holbrook cheap michael kors satchels cheap michael kors shoulder bags louis vuitton backpack cheap cheap louboutin sandals
michael kors shoulder bags salelouboutin replicanike shox r5 pas cherlouis vuitton handbags cheapcheap nhl jerseyssports jerseys chinareplica louboutin pumpscheap louis vuitton sunglassesreplica louboutin wedding shoeslouis vuitton outlet